Predkvalifikacija za deonicu Vladičin Han-Donji Neradovac

Bez autora
May 31 2010

Preduzeće "Koridor 10" objavilo je poziv u predkvalifikacionom postupku za izgradnju deonice autoputa na Koridoru 10 od Vladičinog Hana do Donjeg Neradovca, koji će biti otvoren do 14. jula. Srbija je sklopila sporazum o kreditu sa Svetskom bankom za finansiranje izgradnje autoputa na Koridoru 10 i namerava da deo sredstava iskoristi za plaćanje radova za izgradnju deonice Vladičin Han-Donji Neradovac, u dužini od 26,2 kilometra. Ta deonica se sastoji iz tri lota za izgradnju otvorenih trasa i mostova na tri sektora. Prvi sektor obuhvata deonicu Vladičin Han-Prevalac, drugi deonicu Prevalac-Suvi Dol i treći sektor je za deonicu Suvi Dol-Donji Neradovac. Prijave za predkvalifikaciju se mogu poslati za jedan, dva ili tri lota. Predkvalifikacija će biti sprovedena u skladu sa predkvalifikacionim procedurama navedenim u vodiču Svetske Banke (Guidelines: Procurement under IBRD Loans and IDA Credits - izdanje iz maja 2004, revidovano u oktobru 2006).

Predkvalifikacija za deonicu Vladičin Han-Donji NeradovacPreduzeće "Koridor 10" objavilo je poziv u predkvalifikacionom postupku za izgradnju deonice autoputa na Koridoru 10 od Vladičinog Hana do Donjeg Neradovca, koji će biti otvoren do 14. jula.

Srbija je sklopila sporazum o kreditu sa Svetskom bankom za finansiranje izgradnje autoputa na Koridoru 10 i namerava da deo sredstava iskoristi za plaćanje radova za izgradnju deonice Vladičin Han-Donji Neradovac, u dužini od 26,2 kilometra.

Ta deonica se sastoji iz tri lota za izgradnju otvorenih trasa i mostova na tri sektora.

Prvi sektor obuhvata deonicu Vladičin Han-Prevalac, drugi deonicu Prevalac-Suvi Dol i treći sektor je za deonicu Suvi Dol-Donji Neradovac.

Prijave za predkvalifikaciju se mogu poslati za jedan, dva ili tri lota.

Predkvalifikacija će biti sprovedena u skladu sa predkvalifikacionim procedurama navedenim u vodiču Svetske Banke (Guidelines: Procurement under IBRD Loans and IDA Credits - izdanje iz maja 2004, revidovano u oktobru 2006).

Dokumentacija na engleskom jeziku može se kupiti nakon dostavljanja pismene potvrde o plaćanju bespovratne naknade u iznosu od 30.000 dinara ili 300 evra, objavljeno je na sajtu preduzeća "Koridor 10".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik